ترامپ خروج آمریکا از یونسکو را در حمایت از اسرائیل اعلام کرد | یونسکو: آمادگی آن را داشتیم اژه‌ای: دشمن فکر می‌کرد ایران فلج می‌شود رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای رئیس جمهور لایحه دوفوریتی دولت برای مقابله با شایعه‌سازی در فضای مجازی را ارسال کرد درباره فرانچسکا آلبانزه که به خاطر افشای نسل‌کشی اسرائیل تحریم شد | جرمش افشای جنایت است وزیر خارجه ترکیه: در هرگونه تلاش برای تجزیه سوریه مداخله خواهیم کرد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در غزه بدون نان هستند آیت الله علم الهدی: خدمات جهادی بسیج پزشکی، نماد آمادگی جهانی امت اسلام برای ظهور است | نقش نظام جمهوری اسلامی ایران در اتحاد نیروهای ولایتمدار جهان فراخوان اردوغان درباره غزه: دیگر بس است منابع محلی از تحرکات «مشکوک» رژیم صهیونیستی برای عملیاتی احتمالی علیه دمشق خبر دادند کُرد‌ها برای کمک به دولت الشرع در برقراری ثبات شرط گذاشتند رئیس جمهور: هیچ مجوزی نباید برای برنامه‌های توسعه‌ای در فلات مرکزی ایران صادر شود کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با عراقچی دیدار کرد + فیلم پزشکیان در دیدار با جبهه اصلاحات: از طرح مسائل تفرقه برانگیز پرهیز شود بازداشت ۲ سرباز صهیونیست در بلژیک به اتهام جنایت جنگی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی راهکارهای مقابله با مکانیسم ماشه تشکیل جلسه داد شلیک موشکی دیگر از یمن به سرزمین‌های اشغالی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) پیام اطلاعات سپاه به مردم درباره اقدامات سرویس‌های جاسوسی در برنامه‌های کاربردی تلفن همراه ابراز نگرانی رئیس اپوزیسیون اسرائیل از تلاش ترکیه برای توازن هوایی با این رژیم اشغالگر آخرین وضعیت بررسی «لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» در کمیسیون اجتماعی مجلس دریادار سعادت: در راستای تامین امنیت دریای خزر، آماده همکاری با کشورهای همسایه هستیم مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست پزشکیان: ساخت بمب اتم توسط ایران دروغ است شهادت ۳۱ فلسطینی از بامداد امروز در غزه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه در درگیری با گروهک معاند (۳۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افشاگری یک نماینده مجلس از انتصابات فامیلی مدیران خودروسازها| استخدام ۲۰۰ نیرو و مشاور از نزدیکان و اقوام

  • کد خبر: ۱۰۸۸۱۶
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
افشاگری یک نماینده مجلس از انتصابات فامیلی مدیران خودروسازها| استخدام ۲۰۰ نیرو و مشاور از نزدیکان و اقوام
نایب‌‌رئیس کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حساب‌کشی مجلس با تحقیق و تفحص از شرکت‌ها خودروسازی گفت: مدیران شرکت‌های خودروسازی بیش از ۲۰۰ نیرو و مشاور از نزدیکان و اقوام خود استخدام کرده‌اند که این رویه باید اصلاح شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن نوروزی، با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی بر ارزانی خودرو در کشور اظهار داشت: واردات خودروی خارجی به کشور باید انجام شود، زیرا که این مهم باعث کاهش قیمت و رقابتی شدن کیفیت خودرو خواهد شد.

وی افزود: خودروسازان داخلی باید بدانند که خودرو‌های بی‌کیفیت آن‌ها باعث واردات خودرو‌های خارجی شده است.

نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی مجلس در ادامه گفت: نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، مجلس و دولت بر واردات خودرو است تا بخش کمبود خودرو در کشور تأمین شود.

نوروزی با بیان اینکه خودروسازان داخلی با افزایش قیمت مشکلات خودشان را حل می‌کردند ابراز داشت: وزارت صمت باید شرکت‌های سایپا و ایران‌خودرو و دیگر شرکت‌های وابسته را به بخش خصوصی واگذار کنند تا مشکلات حل شود.

وی به بدهی ۸۰ هزارمیلیاردی سالانه خودروسازان در کشور اشاره کرد و گفت: سهامداران اصلی و بخش خصوصی خودروسازان برنامه‌های مهمی برای این شرکت‌ها دارند و وعده داده‌اند در صورت خصوصی‌سازی هیچ بدهی نداشته باشند.

نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی مجلس بیان کرد: مدیران خودروساز‌ها بیش از ۲۰۰ نیرو و مشاور از اقوام خود را در شرکت‌ها استخدام کرده‌اند که باید این رویه به‌کارگیری و انتصابات فامیلی اصلاح شود.

نوروزی با تأکید بر کاهش قیمت خودرو‌های داخلی خاطرنشان کرد: مدیران گذشته و بازنشسته‌ها باید میز‌های مدیریتی را رها کنند و جوانان انقلابی و مؤمن مدیریت را به‌دست بگیرند، زیرا که تحقیق و تفحص در مجلس از خودروسازان رأی آورده است و قطعاً پیگیری خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->